Ragnhild + Erlend

De kom hånd i hånd opp midtgangen, Ragnhild og Erlend, til sin human-etiske seremoni under åpen, skyfri himmel. Etter nok en regntung bergensuke trakk skyene seg tilbake i siste øyeblikk og la til rette for at gjestene kunne kaste jakkene og slå seg ned rundt en liljedam for å overvære Ragnhild og Erlend bli rette ektefolk. Og la oss skippe detaljene og si det kort; når fotografen står og gråter, da har man gjort noe rett! Med disse to var ingenting overlatt til tilfeldighetene, og det gjenspeilte seg i den nydelige seremonien som var så gjennomført personlig at jeg rett og slett ikke greide å holde maska. :-) 

25. juli, etter syv år i tospann, fikk Ragnhild og Erlend endelig hvert sitt ja. Og disse to? De tror jeg genuint kommer til å stå ved hverandre livet ut. De er ikke bare forelsket, de er partnere, to som hører sammen.